LE BAR
Charcuterie (petite)
saucisson sec, venkelworst, jambon d’auvergne, jambon de bayonne & baguette 9
Charcuterie (grande)
saucisson sec, venkelworst, jambon d’auvergne, jambon de bayonne,
huisgemaakte paté met pruimenchutney & baguette 16.5
Planche de fromages:
vijf Franse kazen van Fromagerie Bon 12.5
Oesters Fine de Claire
per stuk 2.5
half dozijn 14
twee stuks + glas cava 9
Baguette Mamie Gourmande
met huisgemaakte kruidenboter & tapenade 4.5
De ballen van Brans
vegan bitterballen van oesterzwam & speciaalbier 6.5
Sardientjes uit blik (Ortiz)
met baguette & gezouten boter 7
LES ENTREES
geserveerd met baguette van Mamie Gourmande & gezouten boter
Huisgemaakte wildpaté met pruimenchutney 6.75
Rundercarpaccio
met pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes & parmezaanse kaas 9.75/16.5
Escargots Maître d’Hôtel
slakken in boter, knoflook & peterselie 8.5
Tartaar van tonijn
met met appelkappertjes & yuzudressing 9.75
Gamba’s
gebakken in kruidenolie met aïoli 9.75/18.5
Salade geitenkaas (vega)
met pistache & honing-tijm 9.75/15
Carpaccio van biet (vega)
met cashewnoten & raifortdressing 8.5
Champignons Maître d'Hôtel (vegan)
met romana sla, biet & mosterd vinaigrette 8.5
Bisque de homards
romige kreeftensoep met canapé & rouille 8.5
Franse uiensoep (vega)
gegratineerd met baguette & Gruyère kaas 6.5
Soupe du Jour 6.5
LES PLATS
geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise & groene salade
extra supplement: gratin dauphinois 4.5
Lamscarré
uit de oven en gemarineerd à la Provençale 24.5
Côte de boeuf (2 personen) met sjalotjessaus 49
Civet de gibier
stoof van wild met zuurkoolstamppot 18.5
Parelhoen met cantharellensaus 19.5
Black Angus steak van de grill met pepersaus 19.50
Eendenborstfilet met een jus van port 17.50
Confit de Canard à l’orange
langzaam gegaarde eendenbout met sinaasappelsaus 18
Spare-ribs met knoflooksaus 17.5
Zeetong gebakken in roomboter met remouladesaus 23
Zeeduivel à la basquaise 18.75
Shakshouka
kruidige ratatouille met ei & Gruyère kaas 15
Quiche d'automne (vega)
huisgemaakte quiche met pompoen, spinazie, Bleu des Causses & walnoot 15
Couscous (vegan)
met kikkererwten, paprika, courgette, snijboon, wortel, meiraap,
rozijnen, Harissa & koriander 15
MENU ENFANT
Kroket, frikandel, kaassoufflé of kipnuggets
met friet & appelmoes 7
Spare-ribs (petite)
met friet & knoflooksaus 13
LES DESSERTS
Mousse au chocolat 7.5
La tarte citron meringue 6.5
La tarte aux noix 6.5
La tarte tatin
Frans appeltaartje "op z'n kop" met vanille-ijs & slagroom 7.5
Crème brûlée 6.5
Dame blanche 6.5
Coupe colonel citroenijs met vodka 7
Patisserie du jour 6.5
Assiette de fromages
vijf franse kazen van Fromagerie Bon 12.5