OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr 18:00 - 22:00
za & zo 17:00 - 22:00

LE BAR
Oesters Fine de Claire
per stuk / half dozijn 3.00/17.00
dozijn 34.00
twee stuks + glas cava 11.00
half dozijn + fles cider Spaink & van der Weele (o,5 l) 25.00
Camembert uit de oven
met tijm geserveerd met baguette 11.00
Charcuterie
vier soorten vleeswaren van Fromagerie bon met baguette 13.50
Fromages
vijf Franse kazen van Fromagerie bon 13.50
Sardientjes uit blik (Ortiz)
met baguette & gezouten boter 9.00
Gerookte kabeljauwlever
met baguette & gezouten boter 7.00
Baguette Mamie Gourmande
met tapenade & kruidenboter 6.50
De Ballen van Brans
vegan bitterballen gemaakt van oesterzwam & speciaal bier 10.50
LES ENTREES
Geserveerd met baguette van Mamie Gourmande
Boerenpaté
met augurkjes & vijgenchutney 9.50
Tartare de Filet de Boeuf
klassieke steak tartaar 12.50/19.50
Escargôts Maitre d’Hotels
in boter, knoflook & peterselie 10.00
Coquilles
met Nouilly Pratsaus, zeekraal & ingelegde venkel 14.00
Gamba’s
gebakken in kruidenolie met aïoli 13.50/21.00
Gepofte gele biet
met burrata, mosterdvinaigrette, hazelnoot & tuinkers (vega/vegan) 13.50
Geroosterde groene asperges
met miso boter, amandel & shiso (vegan) 11.50
Bisque d’Homards
romige kreeftensoep met rouille 9.50
Franse uiensoep
gegratineerd met baguette & gruyère kaas (vega) 7.50
VIANDES
Geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise & groene salade
Lamscarré
uit de oven gemarineerd à la Provençale 29.50
Kalfsrib-eye
met dragonboter 25.50
Coq au vin
stoof van kippendij in rode wijn met roseval krieltjes 19.50
Steak au poivre
kogelbiefstuk van de grill met pepersaus 22.50
Confit de canard à l’orange
langzaam in de oven gegaarde eendenbout met sinaasappelsaus 21.50
Spare-ribs
met knoflooksaus 21.00
POISSONS &
LEGUMES
Geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise & groene salade
Sole meunière
zeetong gebakken in boter met peterselie & citroen 30.50
Linguine au safran
met vongole, kokkels & piment d'Espelette 22.50
Zwaardvis à l'escabèche 25.50
Geroosterde bloemkool
met vadouvan, spinazie pesto, pistache nootjes & geroosterde sjalotjes (vega/vegan) 20.50
Quiche de printemps
met geitenkaas, courgette, aubergine, zongedroogde tomaatjes & paprika (vega) 20.50
POUR LES ENFANTS
Kroket, kaassouffle, frikandel of kipnuggets
met friet & appelmoes 8.00
Spare-ribs
met friet & appelmoes 14.50
LES DESSERTS
Madeleines
met crème anglaise 8.50
Crème brûlée 8.50
Profiterole au chocolat
met vanille-ijs, warme chocoladesaus & amandel 9.50
Tarte tatin
van appel met vanille-ijs & een scheutje Pedro Ximenez 9.50
Fromages
5 franse kazen van Fromagerie bon 13.50
Ook lekker! Speciale koffies of een espresso martini