LE BAR

Oesters Fine de Claire

   per stuk / half dozijn   3.00/17.00 

   dozijn   34.00

   twee stuks + glas cava   11.00

   half dozijn + fles cider Spaink & van der Weele (o,5 l)   25.00

Camembert uit de oven met tijm geserveerd met baguette   10.00

Charcuterie vier soorten vleeswaren van Fromagerie bon met baguette 13.50

Fromages vijf Franse kazen van Fromagerie bon   13.50

Sardientjes uit blik (Ortiz) met baguette & gezouten boter   7.00

Gerookte kabeljauwlever in eigen olie met baguette & gezouten boter   6.00

Baguette Mamie Gourmande met huisgemaakte tapenade & kruidenboter   5.50

De Ballen van Brans vegan bitterballen gemaakt van oesterzwam & speciaal bier   9.50

LES ENTREES

Geserveerd met baguette van Mamie Gourmande

Huisgemaakte wildpaté met augurkjes & cranberrychutney   9.00

Tartare de Filet de Boeuf klassieke steak tartaar   12.50

Escargôts Maitre d’Hotels slakken in boter, knoflook & peterselie   9.50

 

Coquilles met Nouilly Pratsaus, zeekraal & ingelegde venkel   13.00

Gamba’s gebakken in kruidenolie met aïoli   13.00/20.00

 

Burrata met geroosterde pompoen, wilde spinazie, geroosterde hazelnoot, dille &

   een licht spicy harissa dressing (vega)   13.00

Cassolette de champignons gebakken bospaddestoelen met dragon & 

   Provençaalse kruiden (vegan)   11.50

 

Bisque d’Homards romige kreeftensoep met rouille   9.50

Franse uiensoep gegratineerd met baguette & gruyère kaas (vega)   7.00

 

VIANDES

Geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise & groene salade

Lamscarré uit de oven gemarineerd à la Provençale   29.50

Boeuf bourguignon stoof van rund in rode wijn met een puree van pastinaak   19.50

Hertenrugfilet met sauce chasseur & zuurkoolstamppot   25.50

Steak au poivre Black Angus steak van de grill met pepersaus   22.50

Confit de canard à l’orange langzaam in de oven gegaarde eendenbout 

   met sinaasappelsaus   20.50

Spare-ribs met knoflooksaus   20.00

POISSONS &

LEGUMES

Geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise & groene salade

 

Sole meunière zeetong gebakken in boter met peterselie & citroen   30.50

Poisson du jour wisselend visgerecht   dagprijs

         

Gepofte knolselderij met gebakken cantharellen, peultjes &

   een crème van aubergine (vegan)   18.50

Quiche d’automne huisgemaakte quiche met spinazie, pompoen, blauwe kaas & 

   walnoten (vega)   18.50

POUR LES ENFANTS

Kroket, kaassouffle, frikandel of kipnuggets met friet & appelmoes   7.75

Spare-ribs met friet & appelmoes   14.00

LES DESSERTS 

Huisgemaakte madeleines met crème anglaise   8.00

Crème brûlée   8.00

Dame blanche vanille-ijs met warme chocoladesaus & slagroom    8.00

Tarte tatin huisgemaakt taartje van peer met een mousse van witte chocolade & 

   kaneel   9.00

 

Fromages 5 franse kazen van Fromagerie bon   13.50

 

Ook lekker! Speciale koffies of een espresso martini