top of page

LE BAR

 

Huitres Fine de Claire

oesters per stuk / half dozijn oesters   3.00/17.00 

dozijn oesters   34.00

twee oesters + glas cava   11.00

Camembert

uit de oven met tijm & baguette   12.50

Charcuterie

selectie vleeswaren van Fromagerie bon & baguette 13.50

Assiètte de fromages

selectie Franse kazen van Fromagerie bon   13.50

Sardines Ortiz

sardientjes uit blik met baguette & gezouten boter   9.00

Foie de morue 

gerookte kabeljauwlever uit blik met baguette & gezouten boter   7.00

Baguette Mamie Gourmande 

met tapenade & kruidenboter   7.00

De Ballen van Brans 

vegan bitterballen gemaakt van oesterzwam & speciaal bier   13.50

LES ENTREES

Geserveerd met baguette van Mamie Gourmande

Pâté de gibier 

wildpaté met augurkjes & pruimenchutney   11.00

Tartare de Boeuf classique

klassieke steak tartare   13.00/23.00

Escargôts Maitre d’Hotels 

in boter, knoflook & peterselie   11.00

 

Coquilles

met Nouilly Pratsaus, zeekraal & ingelegde venkel   14.50

Gambas

gamba's gebakken in kruidenolie met aïoli   14.00/23.50

 

Betterave

gepofte gele biet met burrata, venkel, amandel & tuinkers (vega)  12.50

Poireau vinaigrette

gekonfijte prei met mosterdvinaigrette, hazelnoot, sjalotjes & mizuna (vegan)   11.50

 

Bisque d’Homards

romige, licht pittige kreeftensoep met rivierkreeftjes & rouille   10.50

Soupe à l'oignon 

Franse uiensoep gegratineerd met baguette & gruyère kaas (vega)   9.00

 

VIANDES

Geserveerd met Franse frites, mayonaise & groene salade

Carré d'agneau 

lamscarré uit de oven gemarineerd à la Provençale   33.50

Faux-filet de veau

kalfs rib-eye met beurre Café de Paris   27.50

Coq au vin

stoof van kippendijen in rode wijn   23.00

Steak au poivre 

gegrilde kogelbiefstuk met pepersaus   23.50

Confit de canard à l’orange 

langzaam in de oven gegaarde eendenbout met sinaasappelsaus   23.50

Travers de porc

spare-ribs met knoflooksaus   22.50

POISSONS &

LEGUMES

Geserveerd met Franse frites, mayonaise & groene salade

 

Sole meunière 

zeetong gebakken in boter met peterselie & citroen   33.50

Poisson du jour   

wisselend visgerecht 25.50

         

Chou-fleur

geroosterde bloemkool met harissa, geblakerde bosui, beurre blanc &

amandel (vegan)  22.50

Quiche de printemps

met courgette, asperge, paprika, gekarameliseerde ui & chèvre (vega)   22.50

POUR LES ENFANTS

 

Kroket, kaassouffle, frikandel of kipnuggets

met friet & appelmoes   9.00

Travers de porc

spare-ribs met friet & appelmoes   15.50

LES DESSERTS 

 

Madeleines 

met crème anglaise   8.50

Crème brûlée   8.50

Moelloux au chocolat

met Grand Marnier & vanille-ijs    9.50

Tarte à la rhubarbe

taartje van rabarber met een mousse van witte chocolade & pistache 9.50

 

Assiètte de fromages

5 franse kazen van Fromagerie bon   13.50

 

Ook lekker! Speciale koffies of een espresso martini

bottom of page