top of page

LE BAR

 

Huitres Fine de Claire

oesters per stuk / half dozijn oesters   3.00/17.00 

dozijn oesters   34.00

twee oesters + glas cava   11.00

Camembert

uit de oven met tijm & baguette   11.00

Charcuterie

selectie vleeswaren van Fromagerie bon & baguette 13.50

Assiètte de fromages

selectie Franse kazen van Fromagerie bon   13.50

Sardines Ortiz

sardientjes uit blik met baguette & gezouten boter   9.00

Foie de morue 

gerookte kabeljauwlever uit blik met baguette & gezouten boter   7.00

Baguette Mamie Gourmande 

met tapenade & kruidenboter   6.50

De Ballen van Brans 

vegan bitterballen gemaakt van oesterzwam & speciaal bier   10.50

LES ENTREES

Geserveerd met baguette van Mamie Gourmande

Pâté fermier 

boerenpaté met augurkjes & vijgenchutney   9.50

Tartare de Boeuf classique

klassieke steak tartare   12.50/19.50

Escargôts Maitre d’Hotels 

in boter, knoflook & peterselie   10.00

 

Coquilles

met Nouilly Pratsaus, zeekraal & ingelegde venkel   14.00

Gambas

gamba's gebakken in kruidenolie met aïoli   13.50/21.00

 

Betterave jaune

gepofte gele biet met burrata, mosterdvinaigrette, hazelnoot &

tuinkers (vega/vegan)   13.50

Asperges vertes

geroosterde groene asperges met miso boter, amandel & shiso (vegan)   11.50

 

Bisque d’Homards

romige, licht pittige kreeftensoep met rivierkreeftjes & rouille   9.50

Soupe à l'oignon 

Franse uiensoep gegratineerd met baguette & gruyère kaas (vega)   7.50

 

VIANDES

Geserveerd met Franse frites, mayonaise & groene salade

Carré d'agneau 

lamscarré uit de oven gemarineerd à la Provençale   30.50

Ribeye de veau

gegrilde kalfsrib-eye met dragonboter   25.50

Coq au vin 

stoof van kippendij in rode wijn met roseval krieltjes   19.50

Steak au poivre 

gegrilde kogelbiefstuk met pepersaus   22.50

Confit de canard à l’orange 

langzaam in de oven gegaarde eendenbout met sinaasappelsaus   21.50

Travers de porc

spare-ribs met knoflooksaus   21.00

POISSONS &

LEGUMES

Geserveerd met Franse frites, mayonaise & groene salade

 

Sole meunière 

zeetong gebakken in boter met peterselie & citroen   31.50

Linguine au safran 

linguine met vongole, kokkels, rivierkreeftjes, saffraan &

piment d'Espelette   22.50

Poisson du jour   

wisselend visgerecht 23.50

         

Chou-fleur

geroosterde bloemkool met vadouvan, spinazie pesto, pistache nootjes &

geroosterde sjalotjes (vega/vegan)   20.50

Quiche de printemps 

quiche met geitenkaas, courgette, aubergine, zongedroogde tomaatjes &

paprika (vega)   20.50

POUR LES ENFANTS

 

Kroket, kaassouffle, frikandel of kipnuggets

met friet & appelmoes   8.00

Travers de porc

spare-ribs met friet & appelmoes   14.50

LES DESSERTS 

 

Madeleines 

met crème anglaise   8.50

Crème brûlée   8.50

Profiterole au chocolat 

met vanille-ijs, warme chocoladesaus & amandel    9.50

Tarte tatin 

taartje van appel met vanille-ijs & een scheutje Pedro Ximenez   9.50

 

Fromages

5 franse kazen van Fromagerie bon   13.50

 

Ook lekker! Speciale koffies of een espresso martini

bottom of page