OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr 18:00 - 22:00
za & zo 17:00 - 22:00

LE BAR
Oesters Fine de Claire
per stuk / half dozijn 3.00/17.00
dozijn 34.00
twee stuks + glas cava 11.00
half dozijn + fles cider Spaink & van der Weele (o,5 l) 25.00
Camembert uit de oven met tijm geserveerd met baguette 11.00
Charcuterie vier soorten vleeswaren van Fromagerie bon met baguette 13.50
Fromages vijf Franse kazen van Fromagerie bon 13.50
Sardientjes uit blik (Ortiz) met baguette & gezouten boter 9.00
Gerookte kabeljauwlever in eigen olie met baguette & gezouten boter 7.00
Baguette Mamie Gourmande met huisgemaakte tapenade & kruidenboter 6.50
De Ballen van Brans vegan bitterballen gemaakt van oesterzwam & speciaal bier 10.50
LES ENTREES
Geserveerd met baguette van Mamie Gourmande
Huisgemaakte wildpaté met augurkjes & cranberrychutney 9.50
Tartare de Filet de Boeuf klassieke steak tartaar 12.50
Escargôts Maitre d’Hotels slakken in boter, knoflook & peterselie 10.00
Coquilles met Nouilly Pratsaus, zeekraal & ingelegde venkel 14.00
Gamba’s gebakken in kruidenolie met aïoli 13.50/21.00
Burrata met geroosterde pompoen, wilde spinazie, geroosterde hazelnoot, dille &
een licht spicy harissa dressing (vega) 13.50
Cassolette de champignons gebakken bospaddestoelen met dragon &
Provençaalse kruiden (vegan) 11.50
Bisque d’Homards romige kreeftensoep met rouille 9.50
Franse uiensoep gegratineerd met baguette & gruyère kaas (vega) 7.50
VIANDES
Geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise & groene salade
Lamscarré uit de oven gemarineerd à la Provençale 29.50
Boeuf bourguignon stoof van rund in rode wijn met een puree van pastinaak 19.50
Hertenrugfilet met sauce chasseur & zuurkoolstamppot 25.50
Steak au poivre Black Angus steak van de grill met pepersaus 22.50
Confit de canard à l’orange langzaam in de oven gegaarde eendenbout
met sinaasappelsaus 21.50
Spare-ribs met knoflooksaus 21.00
POISSONS &
LEGUMES
Geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise & groene salade
Sole meunière zeetong gebakken in boter met peterselie & citroen 30.50
Poisson du jour wisselend visgerecht dagprijs
Gepofte knolselderij met gebakken cantharellen, peultjes &
een crème van aubergine (vegan) 19.50
Quiche d’automne huisgemaakte quiche met spinazie, pompoen, blauwe kaas &
walnoten (vega) 19.50
POUR LES ENFANTS
Kroket, kaassouffle, frikandel of kipnuggets met friet & appelmoes 8.00
Spare-ribs met friet & appelmoes 14.50
LES DESSERTS
Huisgemaakte madeleines met crème anglaise 8.50
Crème brûlée 8.50
Dame blanche vanille-ijs met warme chocoladesaus & slagroom 8.50
Tarte tatin huisgemaakt taartje van peer met een mousse van witte chocolade &
kaneel 9.50
Fromages 5 franse kazen van Fromagerie bon 13.50
Ook lekker! Speciale koffies of een espresso martini