OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr 18:00 - 22:00
za & zo 17:00 - 22:00

LE BAR
Huitres Fine de Claire
oesters per stuk / half dozijn oesters 3.00/17.00
dozijn oesters 34.00
twee oesters + glas cava 11.00
Camembert
uit de oven met tijm & baguette 11.00
Charcuterie
selectie vleeswaren van Fromagerie bon & baguette 13.50
Assiètte de fromages
selectie Franse kazen van Fromagerie bon 13.50
Sardines Ortiz
sardientjes uit blik met baguette & gezouten boter 9.00
Foie de morue
gerookte kabeljauwlever uit blik met baguette & gezouten boter 7.00
Baguette Mamie Gourmande
met tapenade & kruidenboter 7.00
De Ballen van Brans
vegan bitterballen gemaakt van oesterzwam & speciaal bier 10.50
LES ENTREES
Geserveerd met baguette van Mamie Gourmande
Pâté de gibier
wildpaté met augurkjes & pruimenchutney 9.50
Tartare de Boeuf classique
klassieke steak tartare 12.50/19.50
Escargôts Maitre d’Hotels
in boter, knoflook & peterselie 10.00
Coquilles
met Nouilly Pratsaus, zeekraal & ingelegde venkel 14.00
Gambas
gamba's gebakken in kruidenolie met aïoli 13.50/21.50
Figues
vijgen met geitenkaas, blauwe bessen, walnoot & balsamico (vega) 12.50
Cassolette de champignons
gebakken bospaddestoelen met dragon & Provençaalse kruiden (vegan) 12.50
Poireau vinaigrette
gekonfijte prei met mosterdvinaigrette, hazelnoot, sjalotjes & mizuna (vegan) 11.50
Bisque d’Homards
romige, licht pittige kreeftensoep met rivierkreeftjes & rouille 9.50
Soupe à l'oignon
Franse uiensoep gegratineerd met baguette & gruyère kaas (vega) 7.50
VIANDES
Geserveerd met Franse frites, mayonaise & groene salade
Carré d'agneau
lamscarré uit de oven gemarineerd à la Provençale 31.50
Chevreuil
hertenrugfilet met sauce chasseur & gekonfijte zuurkool met spekjes 26.50
Navarin d'agneau
stoof van lam in rode wijn met krieltjes 22.50
Steak au poivre
gegrilde kogelbiefstuk met pepersaus 22.50
Confit de canard à l’orange
langzaam in de oven gegaarde eendenbout met sinaasappelsaus 21.50
Travers de porc
spare-ribs met knoflooksaus 21.00
POISSONS &
LEGUMES
Geserveerd met Franse frites, mayonaise & groene salade
Sole meunière
zeetong gebakken in boter met peterselie & citroen 31.50
Poisson du jour
wisselend visgerecht 23.50
Céleri-rave
gepofte knolselderij met rode kool, Granny Smith & mosterdzaad (vegan) 20.50
Quiche d'automne
quiche met pastinaak, spinazie, prei, cantharellen, Bleu de Causes & walnoot (vega) 20.50
POUR LES ENFANTS
Kroket, kaassouffle, frikandel of kipnuggets
met friet & appelmoes 8.00
Travers de porc
spare-ribs met friet & appelmoes 14.50
LES DESSERTS
Madeleines
met crème anglaise 8.50
Crème brûlée 8.50
Profiterole au chocolat
soes met vanille-ijs, warme chocoladesaus & amandel 9.50
Tarte tatin
taartje van appel met kaneel ijs & een scheutje Pedro Ximenez 9.50
Assiètte de fromages
5 franse kazen van Fromagerie bon 13.50
Ook lekker! Speciale koffies of een espresso martini