LE BAR
Huitres Fine de Claire
oesters per stuk / half dozijn oesters 3.00/17.00
dozijn oesters 34.00
twee oesters + glas cava 11.00
Camembert
uit de oven met tijm & baguette 12.50
Charcuterie
selectie vleeswaren van Fromagerie bon & baguette 13.50
Assiètte de fromages
selectie Franse kazen van Fromagerie bon 13.50
Sardines Ortiz
sardientjes uit blik met baguette & gezouten boter 9.00
Foie de morue
gerookte kabeljauwlever uit blik met baguette & gezouten boter 7.00
Baguette Mamie Gourmande
met tapenade & kruidenboter 7.00
De Ballen van Brans
vegan bitterballen gemaakt van oesterzwam & speciaal bier 13.50
LES ENTREES
Geserveerd met baguette van Mamie Gourmande
Pâté de gibier
wildpaté met augurkjes & pruimenchutney 11.00
Tartare de Boeuf classique
klassieke steak tartare 13.00/23.00
Escargôts Maitre d’Hotels
in boter, knoflook & peterselie 11.00
Coquilles
met Nouilly Pratsaus, zeekraal & ingelegde venkel 14.50
Gambas
gamba's gebakken in kruidenolie met aïoli 14.00/23.50
Betterave
gepofte gele biet met burrata, venkel, amandel & tuinkers (vega) 12.50
Poireau vinaigrette
gekonfijte prei met mosterdvinaigrette, hazelnoot, sjalotjes & mizuna (vegan) 11.50
Bisque d’Homards
romige, licht pittige kreeftensoep met rivierkreeftjes & rouille 10.50
Soupe à l'oignon
Franse uiensoep gegratineerd met baguette & gruyère kaas (vega) 9.00
VIANDES
Geserveerd met Franse frites, mayonaise & groene salade
Carré d'agneau
lamscarré uit de oven gemarineerd à la Provençale 33.50
Faux-filet de veau
kalfs rib-eye met beurre Café de Paris 27.50
Coq au vin
stoof van kippendijen in rode wijn 23.00
Steak au poivre
gegrilde kogelbiefstuk met pepersaus 23.50
Confit de canard à l’orange
langzaam in de oven gegaarde eendenbout met sinaasappelsaus 23.50
Travers de porc
spare-ribs met knoflooksaus 22.50
POISSONS &
LEGUMES
Geserveerd met Franse frites, mayonaise & groene salade
Sole meunière
zeetong gebakken in boter met peterselie & citroen 33.50
Poisson du jour
wisselend visgerecht 25.50
Chou-fleur
geroosterde bloemkool met harissa, geblakerde bosui, beurre blanc &
amandel (vegan) 22.50
Quiche de printemps
met courgette, asperge, paprika, gekarameliseerde ui & chèvre (vega) 22.50
POUR LES ENFANTS
Kroket, kaassouffle, frikandel of kipnuggets
met friet & appelmoes 9.00
Travers de porc
spare-ribs met friet & appelmoes 15.50
LES DESSERTS
Madeleines
met crème anglaise 8.50
Crème brûlée 8.50
Moelloux au chocolat
met Grand Marnier & vanille-ijs 9.50
Tarte à la rhubarbe
taartje van rabarber met een mousse van witte chocolade & pistache 9.50
Assiètte de fromages
5 franse kazen van Fromagerie bon 13.50
Ook lekker! Speciale koffies of een espresso martini