top of page

LE BAR

 

Huitres Fine de Claire

oesters per stuk / half dozijn oesters   3.00/17.00 

dozijn oesters   34.00

twee oesters + glas cava   11.00

Camembert

uit de oven met tijm & baguette   11.00

Charcuterie

selectie vleeswaren van Fromagerie bon & baguette 13.50

Assiètte de fromages

selectie Franse kazen van Fromagerie bon   13.50

Sardines Ortiz

sardientjes uit blik met baguette & gezouten boter   9.00

Foie de morue 

gerookte kabeljauwlever uit blik met baguette & gezouten boter   7.00

Baguette Mamie Gourmande 

met tapenade & kruidenboter   7.00

De Ballen van Brans 

vegan bitterballen gemaakt van oesterzwam & speciaal bier   10.50

LES ENTREES

Geserveerd met baguette van Mamie Gourmande

Pâté de gibier 

wildpaté met augurkjes & pruimenchutney   9.50

Tartare de Boeuf classique

klassieke steak tartare   12.50/19.50

Escargôts Maitre d’Hotels 

in boter, knoflook & peterselie   10.00

 

Coquilles

met Nouilly Pratsaus, zeekraal & ingelegde venkel   14.00

Gambas

gamba's gebakken in kruidenolie met aïoli   13.50/21.50

 

Figues

vijgen met geitenkaas, blauwe bessen, walnoot & balsamico (vega)   12.50

Cassolette de champignons

gebakken bospaddestoelen met dragon & Provençaalse kruiden (vegan)   12.50

Poireau vinaigrette

gekonfijte prei met mosterdvinaigrette, hazelnoot, sjalotjes & mizuna (vegan)   11.50

 

Bisque d’Homards

romige, licht pittige kreeftensoep met rivierkreeftjes & rouille   9.50

Soupe à l'oignon 

Franse uiensoep gegratineerd met baguette & gruyère kaas (vega)   7.50

 

VIANDES

Geserveerd met Franse frites, mayonaise & groene salade

Carré d'agneau 

lamscarré uit de oven gemarineerd à la Provençale   31.50

Chevreuil

hertenrugfilet met sauce chasseur & gekonfijte zuurkool met spekjes   26.50

Navarin d'agneau

stoof van lam in rode wijn met krieltjes   22.50

Steak au poivre 

gegrilde kogelbiefstuk met pepersaus   22.50

Confit de canard à l’orange 

langzaam in de oven gegaarde eendenbout met sinaasappelsaus   21.50

Travers de porc

spare-ribs met knoflooksaus   21.00

POISSONS &

LEGUMES

Geserveerd met Franse frites, mayonaise & groene salade

 

Sole meunière 

zeetong gebakken in boter met peterselie & citroen   31.50

Poisson du jour   

wisselend visgerecht 23.50

         

Céleri-rave

gepofte knolselderij met rode kool, Granny Smith & mosterdzaad (vegan)   20.50

Quiche d'automne

quiche met pastinaak, spinazie, prei, cantharellen, Bleu de Causes & walnoot (vega)   20.50

POUR LES ENFANTS

 

Kroket, kaassouffle, frikandel of kipnuggets

met friet & appelmoes   8.00

Travers de porc

spare-ribs met friet & appelmoes   14.50

LES DESSERTS 

 

Madeleines 

met crème anglaise   8.50

Crème brûlée   8.50

Profiterole au chocolat 

soes met vanille-ijs, warme chocoladesaus & amandel    9.50

Tarte tatin 

taartje van appel met kaneel ijs & een scheutje Pedro Ximenez   9.50

 

Assiètte de fromages

5 franse kazen van Fromagerie bon   13.50

 

Ook lekker! Speciale koffies of een espresso martini

bottom of page