LE BAR

CHARCUTERIE PETITE 

van Fromagerie Bon & baguette  12.50

CHARCUTERIE GRANDE

van Fromagerie Bon met huisgemaakte boerenpaté, pruimenchutney & baguette  18.50

OEUFS MAYONNAISE 3.50

FROMAGES

5 Franse kazen van Fromagerie Bon met vijgenbrood 13.50

 

OESTERS FINE DE CLAIRE

per stuk / half dozijn 2.50/14.00

twee stuks + glas cava 9.50

SARDIENTJES UIT BLIK (ORTIZ) 

met baguette & gezouten boter 7.00

GEROOKTE KABELJAUWLEVER 

in eigen olie met baguette & gezouten boter 6.00

 

BAGUETTE MAMIE GOURMANDE 

met huisgemaakte kruidenboter & tapenade 5.50

DE BALLEN VAN BRANS 

vegan bitterballen van oesterzwam & speciaalbier 9.50

LES ENTREES

Geserveerd met baguette van Mamie Gourmande

HUISGEMAAKTE BOERENPATÉ

met augurkjes & pruimenchutney 8.00

ESCARGOTS MAÎTRE D’HÔTELS

slakken in boter, knoflook & peterselie 9.00

RUNDERCARPACCIO

met zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes, rode ui, Parmezaanse kaas & een romige rucoladressing 12.50

COQUILLES 

met Nouilly Pratsaus 13.00

GAMBA’S

gebakken in kruidenolie met aïoli 13.00/20.00

BURRATA

met gegrilde aubergine, rucola, honing- balsamicodressing &

pistachenootjes (vega) 13.00

POIREAU VINAIGRETTE

geblakerde prei met een mosterd vinaigrette & geroosterde hazelnoten (vegan) 11.50

BISQUE D'HOMARDS

romige kreeftensoep met rouille 9.50

FRANSE UIENSOEP

gegratineerd met baguette & Gruyère kaas (vega) 7.00

 

VIANDES

Geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise & groene salade

LAMSCARRÉ

uit de oven gemarineerd à la Provençale 26.50

COQ AU VIN

stoof van kippendij in rode wijn met pappardelle 19.50

KALFS RIB-EYE

van de grill met gepofte knoflookboter 23.50

STEAK AU POIVRE

Black Angus steak van de grill met pepersaus 22.50

CONFIT DE CANARD A L’ORANGE

langzaam gegaarde eendenbout met sinaasappelsaus 20.50

SPARE-RIBS

met knoflooksaus 19.75

POISSONS ET

LEGUMES

Geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise & groene salade

 

ZEETONG

gebakken in roomboter met remouladesaus 30.50

MOSSELPANNETJE

met aïoli & cocktailsaus dagprijs

POISSON DU JOUR 

wisselend visgerecht dagprijs

 

QUICHE D’ETE

huisgemaakte quiche met aubergine, paprika, courgette, venkel, zongedroogde tomaatjes & basilicum (vega) 17.50

GEGRILDE SPITSKOOL

met medina kruiden, chimichurri & een salade van spinazie & yuzu dressing (vegan) 17.50

POUR LES ENFANTS

KROKET, KAASSOUFFLE, FRIKANDEL OF KIPNUGGETS

met friet & appelmoes 7.75

SPARE-RIBS

met friet & knoflooksaus 14.00

LES DESSERTS 

HUISGEMAAKTE MADELEINES

met crème anglaise 6.50

CRÈME BRÛLÉE 7.00

 

GATEAU DU JOUR 7.00

PROFITEROLES

huisgemaakte soesjes gevuld met chocolademousse 8.50

TARTE TATIN

Frans appeltaartje "op z'n kop" met vanille-ijs & slagroom 8.00

 

DAME BLANCHE 8.00

COUPE COLONEL

citroenijs met een scheutje vodka 8.50

                                                                   

FROMAGES

5 Franse kazen van Fromagerie Bon met vijgenbrood 13.50

Heb je een voedselallergie? Laat het ons weten!