LE BAR

 

CHARCUTERIE PETITE saucisson sec, venkelworst, jambon d’Auvergne, 

jambon de Bayonne & baguette 9

CHARCUTERIE GRANDE saucisson sec, venkelworst, jambon d’Auvergne, 

jambon de Bayonne, huisgemaakte boerenpaté met pruimenchutney & baguette 16.5

PLATEAU DE FROMAGES 5 Franse kazen van Fromagerie Bon 12.5

 

OESTERS FINE DE CLAIRE

per stuk / half dozijn 2.5/14

twee stuks + glas cava 9

SARDIENTJES UIT BLIK (ORTIZ) met baguette & gezouten boter 7

GEROOKTE KABELJAUWLEVER in eigen olie met baguette & gezouten boter 6

 

BAGUETTE MAMIE GOURMANDE met huisgemaakte kruidenboter & tapenade 5

DE BALLEN VAN BRANS vegan bitterballen van oesterzwam & speciaalbier 8.5

LES ENTREES

Geserveerd met baguette van Mamie Gourmande & gezouten boter

HUISGEMAAKTE BOERENPATÉ met augurkjes & pruimenchutney 6.75 

CAESAR SALADE met kipfilet, croutons, Parmezaanse kaas &

gorgonzoladressing 9.75/15 

RUNDERCARPACCIO met pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes &

Parmezaanse kaas 9.75 

ESCARGOTS MAÎTRE D’HÔTELS slakken in boter, knoflook & peterselie 8.5

SALADE NIÇOISE met verse tonijn, haricot verts, gekookt ei & 

ansjovis-vinaigrette 11.5/19.5

GAMBA’S gebakken in kruidenolie met aïoli 10.5/18.5

SALADE GEITENKAAS met pistache & honing-tijm (vega) 9.75/15 

CARPACCIO RODE & GELE BIET met vijgen, cashewnoten &

raifortdressing (vegan) 8.5

BISQUE D'HOMARDS romige kreeftensoep met canapé & rouille 8.50 

FRANSE UIENSOEP gegratineerd met baguette & Gruyère kaas (vega) 6.5

 

VIANDES

Geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise & groene salade

LAMSCARRÉ uit de oven gemarineerd à la Provençale 24.5 

COTE DE BOEUF (2 personen) met sjalotjessaus 49

MAISKIP SUPREME au citron 17.5 

BLACK ANGUS STEAK van de grill met pepersaus 19.5 

EENDENBORSTFILET op de huis gebakken met een jus van port 19

CONFIT DE CANARD A L’ORANGE

langzaam gegaarde eendenbout met sinaasappelsaus 19

SPARE-RIBS met knoflooksaus 17.5

POISSONS ET LEGUMES

Geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise & groene salade

 

ZEETONG gebakken in roomboter met remouladesaus 23

TONIJNSTEAK van de grill à l’escabèche 21.5

 

QUICHE D’ÉTÉ huisgemaakte quiche met courgette, aubergine, paprika,

venkel, gedroogde tomaat & Provençaalse kruiden (vega) 15

AUBERGINE UIT DE OVEN à la basquaise met zwarte rijst (vegan) 15

LES DESSERTS

 

HUISGEMAAKTE MADELEINES met crème anglaise 6.5

CRÈME BRÛLÉE 6.5

 

LA TARTE CITRON MERINGUE 6.5

LA TARTE TOUT CHOCOLAT 6.5

LA TARTE TATIN met vanille-ijs & slagroom 7.5

 

DAME BLANCHE 6.5

COUPE COLONEL citroenijs met vodka 7

                                                                   

PLATEAU DE FROMAGES 5 Franse kazen van Fromagerie Bon 12.5

 

Heb je een voedselallergie? Laat het ons weten!