top of page

LE BAR

 

Oesters Fine de Claire

per stuk / half dozijn   3.00/17.00 

dozijn   34.00

twee stuks + glas cava   11.00

half dozijn + fles cider Spaink & van der Weele (o,5 l)   25.00

Camembert uit de oven

met tijm geserveerd met baguette   11.00

Charcuterie

vier soorten vleeswaren van Fromagerie bon met baguette 13.50

Fromages

vijf Franse kazen van Fromagerie bon   13.50

Sardientjes uit blik (Ortiz) 

met baguette & gezouten boter   9.00

Gerookte kabeljauwlever 

met baguette & gezouten boter   7.00

Baguette Mamie Gourmande 

met tapenade & kruidenboter   6.50

De Ballen van Brans 

vegan bitterballen gemaakt van oesterzwam & speciaal bier   10.50

LES ENTREES

Geserveerd met baguette van Mamie Gourmande

Boerenpaté 

met augurkjes & vijgenchutney   9.50

Tartare de Filet de Boeuf

klassieke steak tartaar   12.50/19.50

Escargôts Maitre d’Hotels 

in boter, knoflook & peterselie   10.00

 

Coquilles

met Nouilly Pratsaus, zeekraal & ingelegde venkel   14.00

Gamba’s

gebakken in kruidenolie met aïoli   13.50/21.00

 

Gepofte gele biet

met burrata, mosterdvinaigrette, hazelnoot & tuinkers (vega/vegan)   13.50

Geroosterde groene asperges

met miso boter, amandel & shiso (vegan)   11.50

 

Bisque d’Homards

romige kreeftensoep met rouille   9.50

Franse uiensoep 

gegratineerd met baguette & gruyère kaas (vega)   7.50

 

VIANDES

Geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise & groene salade

Lamscarré 

uit de oven gemarineerd à la Provençale   29.50

Kalfsrib-eye

met dragonboter   25.50

Coq au vin 

stoof van kippendij in rode wijn met roseval krieltjes   19.50

Steak au poivre 

kogelbiefstuk van de grill met pepersaus   22.50

Confit de canard à l’orange 

langzaam in de oven gegaarde eendenbout met sinaasappelsaus   21.50

Spare-ribs 

met knoflooksaus   21.00

POISSONS &

LEGUMES

Geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise & groene salade

 

Sole meunière 

zeetong gebakken in boter met peterselie & citroen   30.50

Linguine au safran 

met vongole, kokkels & piment d'Espelette   22.50

Zwaardvis à l'escabèche   25.50

         

Geroosterde bloemkool 

met vadouvan, spinazie pesto, pistache nootjes & geroosterde sjalotjes (vega/vegan)   20.50

Quiche de printemps 

met geitenkaas, courgette, aubergine, zongedroogde tomaatjes & paprika (vega)   20.50

POUR LES ENFANTS

 

Kroket, kaassouffle, frikandel of kipnuggets

met friet & appelmoes   8.00

Spare-ribs

met friet & appelmoes   14.50

LES DESSERTS 

 

Madeleines 

met crème anglaise   8.50

Crème brûlée   8.50

Profiterole au chocolat 

met vanille-ijs, warme chocoladesaus & amandel    9.50

Tarte tatin 

van appel met vanille-ijs & een scheutje Pedro Ximenez   9.50

 

Fromages

5 franse kazen van Fromagerie bon   13.50

 

Ook lekker! Speciale koffies of een espresso martini

bottom of page