top of page

Lunch &

Borrel 

 

PAIN

CROQUE MADAME 7.5

  Emmental kaas, ham, bechamel & spiegelei                                    

CROQUE MONSIEUR 6.5

  Emmental kaas, ham & bechamel

OEUF BENEDICT 9.5

  gepocheerde eieren met ham & hollandaise op brioche

OEUF FLORENTINE 9.5

  gepocheerde eieren met spinazie & hollandaise op brioche

EXTRA SUPPLEMENT 1

  bacon/kaas/ham of/spinazie

GRAVAD LAX 9.5

  traditioneel Zweeds bereide zalm met zeezout, dille & gravad lax dressing op pain de campagne

CHAMPIGNONS FORESTIERS 8.5

  gebakken wilde bospaddestoelen in Griekse olijfolie op pain de campagne

SOUPES

BISQUE D'HOMARDS 8.5

  romige kreeftensoep met rouille 

FRANSE UIENSOEP 6.5

  gegratineerd met baguette & Gruyère kaas (vega) 

SALADES

SALADE DE CHEVRE 11.5

  salade van geitenkaas met rode biet, walnoot, & honing-tijm dressing

SALADE GAMBA’S 12.5

  salade met Franse vinaigrette & gamba's gebakken in een kruidenolie met aïoli

PLATS CUISINES

STEAK FRITES AU POIVRE 14.5

  Black Angus steak met friet en pepersaus

PAPPARDELLE MET KABELJAUW 12.5

  en een saus van Noilly Prat

LE BAR

CHARCUTERIE 16.5

  saucisson sec, venkelworst, jambon d’auvergne, jambon de bayonne & huisgemaakte

  wildpaté met pruimenchutney

FROMAGES 13.5

  5 Franse kazen van Fromagerie Bon met vijgenbrood  

OESTERS FINE DE CLAIRE

  per stuk / half dozijn 2.5 / 14

  2 stuks + glas cava 9

SARDIENTJES UIT BLIK (ORTIZ) 7

  met baguette & gezouten boter

GEROOKTE KABELJAUWLEVER 6

  in eigen olie met baguette & gezouten boter          

DE BALLEN VAN BRANS 6.5

  vegan bitterballen van oesterzwam & speciaalbier

Heb je een voedselallergie? Laat het ons weten!

bottom of page