OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr 18:00 - 22:00
za & zo 17:00 - 22:00

Lunch &
Borrel
PAIN
CROQUE MADAME 7.5
Emmental kaas, ham, bechamel & spiegelei
CROQUE MONSIEUR 6.5
Emmental kaas, ham & bechamel
OEUF BENEDICT 9.5
gepocheerde eieren met ham & hollandaise op brioche
OEUF FLORENTINE 9.5
gepocheerde eieren met spinazie & hollandaise op brioche
EXTRA SUPPLEMENT 1
bacon/kaas/ham of/spinazie
GRAVAD LAX 9.5
traditioneel Zweeds bereide zalm met zeezout, dille & gravad lax dressing op pain de campagne
CHAMPIGNONS FORESTIERS 8.5
gebakken wilde bospaddestoelen in Griekse olijfolie op pain de campagne
SOUPES
BISQUE D'HOMARDS 8.5
romige kreeftensoep met rouille
FRANSE UIENSOEP 6.5
gegratineerd met baguette & Gruyère kaas (vega)
SALADES
SALADE DE CHEVRE 11.5
salade van geitenkaas met rode biet, walnoot, & honing-tijm dressing
SALADE GAMBA’S 12.5
salade met Franse vinaigrette & gamba's gebakken in een kruidenolie met aïoli
PLATS CUISINES
STEAK FRITES AU POIVRE 14.5
Black Angus steak met friet en pepersaus
PAPPARDELLE MET KABELJAUW 12.5
en een saus van Noilly Prat
LE BAR
CHARCUTERIE 16.5
saucisson sec, venkelworst, jambon d’auvergne, jambon de bayonne & huisgemaakte
wildpaté met pruimenchutney
FROMAGES 13.5
5 Franse kazen van Fromagerie Bon met vijgenbrood
OESTERS FINE DE CLAIRE
per stuk / half dozijn 2.5 / 14
2 stuks + glas cava 9
SARDIENTJES UIT BLIK (ORTIZ) 7
met baguette & gezouten boter
GEROOKTE KABELJAUWLEVER 6
in eigen olie met baguette & gezouten boter
DE BALLEN VAN BRANS 6.5
vegan bitterballen van oesterzwam & speciaalbier
Heb je een voedselallergie? Laat het ons weten!