Vier kerst met Malle Jan

 

Voor iedereen die een te gek kerstmenu op tafel wil zetten, hebben wij een “Kerst met Malle Jan” pakket samengesteld. Een feestelijke maaltijd, zoals je die van ons gewend bent! 

 

In ons pakket zit een 4-gangen menu voor twee personen inclusief een bijpassende fles wijn. Ook vegetarische opties mogelijk!

HET KERST MENU:

Gravad lax - gemarineerde zalm

_

 

Wildbouillon met bospaddestoelen 

 

_

Rollade van gebraden Texels lamsbout

met een jus van port, gekarameliseerde witlof & 

gratin dauphinois 

 

_

Optie: kaas van Fromagerie Bon (5 euro extra pp.)

_

Gestoofd perentaartje 

Extraatje van de chef: madeleines met crème anglaise voor bij de koffie

BIJPASSENDE WIJN:

Vacqueyras Rouge is een krachtige wijn uit de Rhône. Deze biologische wijn is een blend van grenache en syrah die door de Franse zon mooi rijp zijn geworden. Als resultaat een stoere wijn die uitstekend past bij ons plat principal de lamsbout. Een gerecht met veel intensiteit en hierbij hoort een krachtige wijn! 

Eén fles niet genoeg? Dan zoeken wij natuurlijk extra bijpassende wijnen voor jullie uit! Voor 20 euro per extra fles wijn. 

 

 

Hoe werkt het?

Het "Kerst met Malle Jan" pakket kan worden besteld voor 24 t/m 27 december en kost 100 euro voor twee personen. Laat ons weten welke dag je het pakket wilt komen ophalen of laten bezorgen voor 2,50 euro extra. Ons kerstpakket is twee dagen houdbaar in de koelkast, dus hoeft niet per direct geserveerd te worden. 

Het 4-gangen kerstmenu is in een paar simple handelingen zo op tafel gezet. Alleen nog even de wijn inschenken en de avond kan beginnen! 

 

Bestellen kan door te bellen naar 071-512 3888 of mail bistromallejan@gmail.com

 

Hang de lichtjes maar in de boom, trek je mooiste jurk uit de kast en geniet van een zorgeloze avond. 

 

Joyeux Noël!

 

#bistromallejan 

  • Facebook Bistro Malle Jan Leiden
  • Instagram Bistro Malle Jan Leiden